Duijnborgh Audit biedt accountants Full-Service IT-audit

Nieuwegein – Voor accountants die zelf de IT-audit functie niet hebben ingevuld, heeft Duijnborgh Audit een full-service concept ontwikkeld.

ICT is heden ten dage niet meer weg te denken bij de controlewerkzaamheden van accountants. De mate waarin de klant en het controleteam op de ICT-omgeving steunen, is bepalend voor de inzet van de IT-auditor. Voor de kantoren die geen fulltime IT-auditor in dienst willen (of kunnen) nemen, biedt Duijnborgh Audit een goed alternatief: het Full-Service concept IT-audit. Hiermee kunt u de ICT-gerelateerde risico’s op een juiste wijze laten beoordelen. Wij kunnen u deze diensten aanbieden tegen zeer scherpe, concurrerende, tarieven.

Onze dienstverlening voor accountantskantoren bestaat uit een gedegen IT-audit invulling bij o.m. jaarrekeningcontroles, due diligence onderzoeken en risicomanagement. Ook kunnen wij uw accountantspraktijk ondersteunen met data-analyses met gebruikmaking van o.a. ACL. Onze organisatie is lid van de beroepsorganisatie van EDP-auditors NOREA welke nauwe banden onderhoudt met de vakorganisaties van accountants NIVRA en NOvAA. Onze auditors zijn gecertificeerd en gekwalificeerd (RE).

lees meer over ons Full-service concept IT-audit voor accountants