Wij zijn trots op onze klanten!

Onze klanten zijn onze belangrijkste waarde. Opdrachtgevers van Duijnborgh Audit zijn management en directies van grote en middelgrote organisaties, profit en non-profit en werkmaatschappijen van internationale ondernemingen. Ons streven is gericht op een goede, langdurige relatie met onze klanten. En dat lukt ons heel aardig: bij veel van onze klanten komen wij al jaren ‘over de vloer’.

Als toekomstig klant wilt u natuurlijk graag weten wat voor vlees u in de kuip heeft. Een mogelijkheid om daar achter te komen is om andere klanten om hun mening te vragen. Op uw verzoek kunnen wij u een lijst met referenties doen toekomen. Dit verzoek kunt u doen via het contactformulier.

Om verder een indruk te geven van de branches waarin wij werkzaam zijn, staan hieronder een aantal links naar de websites van onze klanten.

Voor een nadere kennismaking, meer inhoudelijke informatie of een casebeschrijving van één van onze opdrachten verzoeken wij u gebruik te maken van het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.