ICT-beveiligingsassessment DigiD

Alle DigiD gebruikende organisaties moeten middels een onafhankelijke IT-audit aantonen dat de ICT-beveiliging op orde is. Aanleiding voor deze aanwijzing van de Minister van Binnenlandse Zaken is een aantal beveiligingslekken in (overheids) websites.

De jaarlijkse toetsing dient te worden uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van een Register EDP auditor die is ingeschreven in het register van de NOREA.

Wat kan Duijnborgh Audit voor u betekenen?

Wij zijn al sinds 2012 sterk betrokken bij de DigiD assessments, en voeren inmiddels jaarlijks voor meer dan 100 gemeenten, ziekenhuizen, notarissen en leveranciers van Digid oplossingen het beveiligingsassessment DigiD uit.

Wij kunnen voor u de gehele EDP-audit uitvoeren zodat u kunt aantonen aan de norm te voldoen (al onze onderzoeken worden onder verantwoordelijkheid van een register EDP-auditor uitgevoerd).Wij kunnen ook middels een zgn. pre-audit voor u in kaart brengen waar uw organisatie nu staat. Wij brengen in korte tijd en tegen beperkte kosten voor u in kaart welke zaken nog niet (geheel) aan de norm voldoen en derhalve verbetering behoeven.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening betreffende het ICT-beveiligingsassessment DigiD? Bel ons dan op nummer 088 – 160 1700. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.