Assurance audit – TPM

De TPM (Third Party Mededeling) is een verklaring van een Register EDP auditor bij de Verantwoording van een organisatie over de genoemde producten en beheerprocessen daar omheen. Het Assurance rapport wordt opgesteld na toetsing aan vooraf opgestelde criteria.

Om vooraf aan te tonen dat een goede dienstverlening kan worden gewaarborgd, kan het kwaliteitsniveau aan (potentiële) klanten objectief worden aangetoond door een externe audit. De resultaten van het onderzoek wordt vastgelegd in een Third Party Mededeling (TPM) of in een ISAE 3000, ISAE 3402 SOC 1 of SOC 2 verklaring. Het Assurance-rapport kan door de beoordeelde organisatie aan ‘derden’ (bijv. klanten) worden verstrekt. of worden gepubliceerd op de eigen website.

Onze Third-party Assurance diensten bestaan onder andere uit:

◾het verstrekken van een onafhankelijk oordeel in het kader van een van de genoemde standaarden (ISAE3402, ISAE3000, SOC 1 of SOC 2).

◾het ondersteunen en begeleiden bij de voorbereiding op een externe audit.

◾het ondersteunen en begeleiden bij de voorbereiding van een ISO 27001 of ISO 27002 certificering/audit.

 
Wilt u meer weten over onze dienstverlening betreffende Assurance audits (TPM’s)? Bel ons dan op nummer 088 – 160 1700. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.