Duijnborgh Audit partner Steunpunt NEN 7510

Den Haag – Duijnborgh Audit is m.i.v. 1 november 2009 partner van het Steunpunt NEN 7510. Met dit partnerverband wil Duijnborgh haar rol benadrukken als gerenommeerde partij die zich bezighoudt met de normalisatieverwante onderwerpen, de NEN 7510 en ISO 27001.

Het Steunpunt NEN 7510 valt onder gezag van Het Nederlands Normalisatieinstituut (NEN) en voorziet zorginstellingen van uitleg, ondersteuning en hulpmiddelen. De belangrijkste toelatingscriteria voor nieuwe partners van het Steunpunt NEN 7510 zijn:

– De partner is een gerenommeerde partij die zich bezighoudt met een
of meerdere normalisatieverwante onderwerpen. Bij voorkeur NEN 7510 of ISO 27001.
– Heeft ruime ervaring met het werken met of het implementeren van normen.

Duijnborgh Audit voldoet als onafhankelijk audit- en adviesorganisatie ruimschoots aan de toelatingscriteria. De activiteiten van Duijnborgh Audit richten zich onder meer op de gezondheidszorg. Klanten zijn o.m. NICTIZ (EPD, ZSP, GBZ), Academisch Ziekenhuis Maastricht, Nederlandse Zorgautoriteit, Huisartsendienst Drenthe, St. Franciscus ziekenhuis Rotterdam, etc.

Duijnborgh Audit voert al jaren in opdracht van NICTIZ EDP-audits uit op verschillende onderdelen van het Elektronisch Patiëntendossier. Met een integrale aanpak, speciaal ontwikkeld voor de gezondheidszorg, helpt Duijnborgh Audit zorginstellingen met de invoering van de NEN7510.
Meer weten? Neem dan contact op met:

Duijnborgh Audit BV
WTC Papendorp
Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht
Tel. 088 – 160 1700
Website: www.dbaudit.nl
E-mail: info@dbaudit.nl