BAM-Poort van Bunnik over EDP-audit

“Duijnborgh Audit heeft bij ons de jaarlijks verplichte EDP-audit van ons Prestatie Meet Systeem uitgevoerd. We zijn blij met de prettige en deskundige wijze waarop dat is gegaan en we gaan aan de slag met de waardevolle adviezen. Poort van Bunnik was als samenwerking van BAM bedrijven verantwoordelijk voor de verbreding van de A12 tussen Utrecht en Veenendaal en is tot 2032 verantwoordelijk voor het onderhoud van dit weggedeelte. In deze onderhoudsfase moeten wij zelf nauwkeurig monitoren of de weg nog aan alle eisen voldoet en op basis van een ingewikkelde – in het contract overeengekomen – berekening de kwartaalvergoeding uitrekenen. De resultaten van de monitoring leggen we minutieus vast in het Prestatie Meet Systeem. Hierin is de geautomatiseerde berekening van de kwartaalvergoeding geïntegreerd. De resultaten van de EDP-audit geven ons en onze opdrachtgever Rijkswaterstaat het vertrouwen dat vastlegging van informatie en de berekening betrouwbaar is en leidt tot de juiste kwartaalvergoeding.
In het audittraject heeft Duijnborgh Audit door een pragmatische aanpak deze audit op een kritische, degelijke en opbouwende manier uitgevoerd. De gesprekken, die in een goede sfeer verlopen, geven ons inzicht in mogelijkheden om verdere verbeteringen door te voeren waar wij en onze klanten in volgende projecten van kunnen profiteren. Volgend jaar zal de EDP-audit opnieuw door Duijnborgh Audit worden uitgevoerd.”

Kasper van Esch, Projectorganisator BAM Wegen

Poort van Bunnik is als samenwerkingsverband van BAM PPP, BAM Wegen, BAM Civiel, BAM Infratechniek en BAM Infraconsult verantwoordelijk voor financiering, ontwerp, realisatie en onderhoud van de A12 tussen Utrecht-Lunetten en Veenendaal. Voor meer informatie:  www.poortvanbunnik.nl of www.bam.nl